Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход на 166 2.4 ЖТД?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
    Еко аз си мисля че не си изключение Това което визуализира твоя трип трябва да важи с пълна сила и за дизеляците и за бензинките Изключвам колите с газ щото там се слагат измами който могат да объркат трипа
    При мен мога да настройвам параметъра количество впръскано гориво за единица време и така опитно съм го определил, че сега разхода на газ (който преобладава) ми го отчита много точно.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това е моя разход-
      Click image for larger version

Name:	DSC_0022.jpg
Views:	1
Size:	94.1 Килобайта
ID:	2314055

Name:	DSC_0023.jpg
Size:	94.2 Килобайта
ID:	2314056
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• напоследък карам много градско и ми дава от 7.9 до 9.8 средно 8.8 някъде (смисъл виждам го по-често на екрана) извънградско скоро не съм карал ... имаше при жена ми даваше 4.5 при мен 6.5 нещо такова и там някъде - никога не съм засичал пълно/празно наливам догоре и карам - разхода отдавна не му обръщам внимание не че съм безумно опаричен ми просто щото няма смисъл
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Това е моя разход-
          [ATTACH]90973[/ATTACH]
          [ATTACH]90974[/ATTACH]
          Лорде, само да си се оплакал. За първия вариант на двигателя, с който сме ние, си е направо супер.
          За сравнение имам колега с Пасат 2.5 ТДИ и средния разход му е около 8-9. Вярно автоматик е, но автоматика при 166 извънградско пак няма да даде 9
          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Автоматика при спазване на всички ограничения ми даде по пътя София-Варна - 4.4 по трип и 4.5 по бензиноколонка...
            Верно, над 120 не съм вдигал, защото не знаех състояние на масла, ремъци и т.н., но си е постижим без много усилия..
            AR 166 2,4 jtdm
            NT II 2,7 tdi
            Peugeot 206 1,1
            AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Добре е разхода да е нисък, но по-добре е да ти върви колата при по-високи скорости.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Добре е разхода да е нисък, но по-добре е да ти върви колата при по-високи скорости.
                A най-добре и едното и другото - значи дизел jtd...
                AR 166 2,4 jtdm
                NT II 2,7 tdi
                Peugeot 206 1,1

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                  A най-добре и едното и другото - значи дизел jtd...
                  Анджак!
                  Последни данни по комп:
                  София - Плевен - средна скорост 103 км/ч, разход - 5.2/100.
                  Плевен - Велико Търново - средна скорост - 102 км/ч, разход - 5.5/100.
                  Велико Търново - София - средна скорост 113 км/ч, разход - 6.4/100.
                  Реалният разход е с около 0.6-0.8 отгоре.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Русе - Варна и обратно, трима човека в колата и пълен багажник с багаж, резервоара до горе, 17 джанти!
                    Разход 5.12л/ 100км
                    Тея дизели са ужасни знам
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Последния ми рекорд-като го видях ми се разтрепера ръката и затова е така

Name:	DSC_0013.jpg
Size:	94.1 Килобайта
ID:	2314217
                      Обаче само дето трабант не ме изпревари,щото нямаше.
                      Иначе ако вземем да си правим тънки сметки, по- добре да ходим пеша и то боси защото, кожата се регенерира.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:45.

Comment

Последния ми рекорд-като го видях ми се разтрепера ръката и затова е така
                        [ATTACH]91394[/ATTACH]
                        Обаче само дето трабант не ме изпревари,щото нямаше.
                        Иначе ако вземем да си правим тънки сметки, по- добре да ходим пеша и то боси защото, кожата се регенерира.
                        На мен миналата седмица ми даде 4.9 София (от блока през задръстванията в Младост) - Пловдив. Само че по магистралата карах със 100-120 на темпомат, че тръгнах много рано и убивах време.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Карах-90-100 плътно вдясно,да давам път на летящите ковчези.

Comment

• Ето, кефете се дизелджии...
                            Attached Files

Comment

Карах-90-100 плътно вдясно,да давам път на летящите ковчези.
                              На мен два пъти ми се получава да я сваля под 5.00л./100 км.по пътя София/Варна.
                              Първия път като я взех и карах изключително внимателно, че не знаех в какво състояние са и маслата и ремъците - 4,4л./100км. После в събота сутрин направих 5.1 до София, а на връщане 4.8 до Варна, като си карам по ограниченията стриктно, но на 1-2 пъти между Севлиево и Търново я понастъпах на правите.....
                              В града за сега се движи 7,8 - 8,5л./100 км.

Уникален разход прави тая кола, аз не мога да се нарадвам, хем е автомат.

След джипката, която не мога да сваля под 8,5л./100км. извънградско и 13/100 градско при спазване на всички ограничения, разхода на 166-цата направо ми върна удоволствието от пътуването.
                              AR 166 2,4 jtdm
                              NT II 2,7 tdi
                              Peugeot 206 1,1

Comment

• А някой с мултиджет има ли да покаже
                                '05 166 V6
                                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                                X